Naast de provincie hebben we het volgende nog nodig om te zien of u in aanmerking komt voor de tijdelijke stimuleringsregeling:

1
SHIPPING
Where to ship it?
2
PRODUCTS
Select your product
 27,50
OFV Zonnepanelen × 1
 27,50
Subtotaal  27,50
Totaal  27,50

Helene T.
5/5
Ik had nooit gedacht dat ik me zonnepanelen kon veroorloven, maar dankzij de tijdelijke overheidsregeling was het plotseling binnen handbereik. De installatie verliep vlot en mijn energierekening is aanzienlijk gedaald. Ik ben echt onder de indruk van hoeveel ik bespaar en voel me goed over mijn bijdrage aan een schonere planeet. Deze kans was echt een zegen voor mijn gezin.
Bas van R.
5/5
Ik wilde altijd al iets doen om mijn energierekening te verlagen, maar het leek altijd te duur. Toen ik hoorde over de overheidsregeling voor zonnepanelen, aarzelde ik niet om ervoor te gaan. De besparingen zijn ronduit indrukwekkend. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald, en ik zie het elke maand op mijn bankafschrift. Het voelt geweldig om meer controle te hebben over mijn uitgaven en tegelijkertijd de planeet te helpen. Dit is zonder twijfel de beste investering in mijn huis geweest.