GEEN LAST MEER VAN KALK MET EEN WATERONTHARDER!

1
 30,00
Waterontharder × 1
 30,00
Subtotaal  30,00
Totaal  30,00

Meer informatie

Wat is een waterontharder?

Het proces van het verzachten van water heet waterontharding. Een waterontharder zorgt ervoor dat je water kalkvrij en zachter wordt. Door zacht water is je water zuiverder en hoef je minder onderhoud aan je apparaten te plegen. Kalkaanslag zorgt er namelijk voor dat apparaten met verwarmingselementen meer energie verbruiken. Met een waterontharder bespaar je tijd, geld en gedoe om je apparaten van kalkaanslag te onderhouden. Een waterontharder wordt ook wel een waterontkalker of waterverzachter genoemd.

Water met kalk versus water zonder kalk

Zoveel voordelen!

Voorkomt en verhelpt kalkaanslag - Zonder kalkaanslag kun je optimaal profiteren van zacht water en ziet je huis en je huishoudelijke apparaten er schoner en mooier uit.

Verlengt de levensduur van huishoudelijke apparaten - Zonder kalkaanslag blijven je huishoudelijke apparaten langer en beter functioneren, op deze manier bespaar je geld en houdt je langer plezier aan je huishoudelijke apparaten. Het is is bewezen dat kalkaanslag de levensduur van apparaten tot wel 30% kan verkorten.

Werkt 100% efficiënt en duurzaam - Met een waterontharder voorkom je kalkaanslag. Uit onderzoek is gebleken dat kalkaanslag op je apparaten ervoor kan zorgen dat het stroomgebruik kan oplopen tot wel 20%. Een waterontharder werkt dus super efficiënt en is bovendien energiebesparend en duurzaam.

Bespaart schoonmaakmiddelen - Zonder kalkaanslag hoef je minder geld uit te geven aan schoonmaakproducten. Je hebt namelijk minder schoonmaakproducten nodig voor hetzelfde resultaat, met zacht water kun je het gebruik van schoonmaakproducten halveren. Dit bespaart je geld en is bovendien beter voor het milieu.

Is goed voor je huid en haar - Een waterontharder maakt van hard water zacht water. Het is dermatologisch bewezen dat zacht water goed is voor de huid. Zacht water zorgt er namelijk voor dat: je huid minder droog lijkt, je haar meer glans krijgt en je de kans op huidproblemen verminderd.