De sleutel tot een energiezuinig huis

Creëer een comfortabele en duurzame woning met vloerisolatie.

Een van de belangrijkste voordelen van vloerisolatie is dat het uw huis helpt om energie-efficiënter te worden. Warmte stijgt vanuit de vloer omhoog, en als uw vloer niet geïsoleerd is, kan deze warmte gemakkelijk ontsnappen. Dit betekent dat uw verwarming harder moet werken om uw huis op de gewenste temperatuur te houden, wat resulteert in hogere energierekeningen.

Met vloerisolatie wordt de hoeveelheid warmte die uw huis verliest verminderd, waardoor u minder energie verbruikt en dus geld bespaart op uw energierekening. In feite kan vloerisolatie uw energiekosten met wel 15% verminderen.

Waarom vloerisolatie werkt.

Een goed geïsoleerde vloer betekent niet alleen lagere energierekeningen, maar ook meer comfort. Vloerisolatie houdt de warmte vast in uw huis, waardoor uw vloer warmer blijft. Dit betekent dat u in de winter op blote voeten op uw vloer kunt lopen zonder koude voeten te krijgen.

Vloerisolatie kan ook helpen om geluidsoverlast te verminderen. Geluiden van buitenaf, zoals verkeer of buren, kunnen gemakkelijk door een ongeïsoleerde vloer dringen en het geluidsniveau in uw huis verhogen. Met vloerisolatie wordt het geluid geabsorbeerd en wordt het geluidsniveau binnenshuis verminderd.

Vloerisolatie kan ook helpen om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren. Een goed geïsoleerde vloer voorkomt vocht en condensatie, waardoor de groei van schimmels en bacteriën wordt voorkomen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die last hebben van allergieën of ademhalingsproblemen.

Wat kunt u verwachten?

Subsidie van de overheid

De overheid heeft subsidies beschikbaar gesteld, zo ook voor vloerisolatie. Dit maakt het uiteraard nog aantrekkelijker om uw huis beter te isoleren. Deze subsidie is afhankelijk van de te isoleren vierkante meters. Wilt u weten of u ook in aanmerking kan komen voor deze subsidie, vul dan uw gegevens hieronder in en samen met u gaan we kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Zoveel voordelen:

Hoge jaarlijkse besparing

5/5

Het zorgt voor een directe daling in het gasverbruik. Momenteel zeer belangrijk om de kosten van uw energierekening te drukken.

Wooncomfort

5/5

Het is in uw woning een stuk aangenamer in de winter wanneer uw vloer(en) goed zijn geïsoleerd. Het zal niet meer zo snel koud worden in huis.

Stijging woningwaarde

5/5

Het energielabel van uw huis wordt groener. Dit zorgt ervoor dat uw huis een stuk meer waard wordt.