Binnen een dag je trap weer als nieuw!

Geef meer waarde aan je huis met een nieuwe trap.

Binnen een dag een compleet nieuwe trap met een nieuwe look. Hiermee stijgt de woningwaarde van je huis.

Als je nu naar je trap kijkt, kan die wel een opknapbeurt gebruiken? Het antwoord is in veel gevallen 'JA'.

Een kapotte trap kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn door gladde en/of kapotte treden. Dankzij het traprenovatiesysteem kan je je trap super snel vernieuwen!
Uiteraard kan je helemaal zelf kiezen hoe je je trap er uit wilt laten zien. Kies het materiaal zoals laminaat, HPL/CPL, PVC of hout.

Geef meer waarde aan je woning.

Elke upgrade of vernieuwing in je huis geeft nou eenmaal direct een meerwaarde van de woning. Dus ook bij een renovatie van je trap. Dit kan dus al binnen een dag! Mocht je in de toekomst van plan zijn je huis te verkopen, dan zal je zien wat voor verschil het zal maken in de verkoopprijs. Dit staat uiteraard los van het feit dat je zelf ook van een nieuwe trap zult genieten.

Onderhoud na renovatie verleden tijd.

Enorme slijtage aan je huidige trap, krakende treden of gewoon een verouderde look. Je hebt er vast ook last van en eigenlijk moet er wat gebeuren om je trap weer een nieuwe frisse look te geven die lang meegaat. Door je trap te laten renoveren met de nieuwste materialen maak je je trap vrijwel onderhoudsvrij.

Wat kunt u verwachten?

Zoveel voordelen:

Een frisse nieuwe look

5/5

Eindelijk die oude versleten trap weg en een compleet nieuwe trap binnen no-time!

Comfort

5/5

Geen vervelende krakende treden meer en vrijwel geen onderhoud meer dankzij nieuwe materialen.

Stijging woningwaarde

5/5

Een oude versleten trap zorgt er gewoon voor dat de waarde van je woning lager is. Door binnen een dag deze te vernieuwen verhoog je de waarde van je huis aanzienlijk.