EEN WARM HUIS EN EEN LAGERE ENERGIEREKENING?

HET BESTE MOMENT OM UW MUREN TE ISOLEREN - Nu met hoge subsidie!
Bespaar tot €600 per jaar

Het isoleren van spouwmuren kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening. Dit komt doordat de spouwmuurisolatie voorkomt dat warmte of koude door de muren naar buiten ontsnapt, wat betekent dat de verwarmings- en koelingsystemen van uw huis minder hard hoeven te werken om een constante en aangename temperatuur in huis te behouden.

Waarom spouwmuurisolatie werkt.

De ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw huis is gevuld met lucht als er geen spouwmuurisolatie in zit. Dit is in de winter dus hele koude lucht! Naast dat dit extreem slecht is voor de isolatie van uw huis kan het ook nog eens heel vochtig worden, wat vochtige muren en schimmel tot gevolg kan hebben.

Door gebruik te maken van spouwmuurisolatie krijgt deze koude lucht geen kans meer om uw huis af te koelen. De muren zullen heerlijk warm zijn en straalt geen kou meer af.

Dit zorgt er dus voor dat u veel minder gas hoeft te verstoken om uw huis warm te houden.

Subsidie van de overheid

De overheid heeft subsidies beschikbaar gesteld, zo ook voor spouwmuurisolatie. Dit maakt het uiteraard nog aantrekkelijker om uw huis beter te isoleren. Deze subsidie is afhankelijk van de te isoleren vierkante meters. Wilt u weten of u ook in aanmerking kan komen voor deze subsidie, vul dan uw gegevens hieronder in en samen met u gaan we kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Wat kunt u verwachten?

Zoveel voordelen:

Hoge jaarlijkse besparing

5/5

Het zorgt voor een directe daling in het gasverbruik. Momenteel zeer belangrijk om de kosten van uw energierekening te drukken.

Wooncomfort

5/5

Het is in uw woning een stuk aangenamer in de winter wanneer uw muren goed zijn geïsoleerd. Het zal niet meer zo snel koud worden in huis.

Stijging woningwaarde

5/5

Het energielabel van uw huis wordt groener. Dit zorgt ervoor dat uw huis een stuk meer waard wordt.