JE OVERWAARDE ALS AANVULLING OP JE PENSIOEN? ER IS VEEL MOGELIJK.

Wij berekenen gratis en vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn! Er zijn namelijk meerdere opties die we voor je kunnen vergelijken. Zo kun je gebruik maken van de overwaarde op je huis.

Dit kun je vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld:

1
STAP 1
2
STAP 2
Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal  0,00
Totaal  0,00

Advies op maat

De kans is groot dat je je huis hebt gekocht in tijden dat de huizen een stuk goedkoper waren dan nu. Als je huis meer waard is dan je hypotheek, is er sprake van overwaarde. Met dit extra geld kun je verschillende dingen doen.

Met deze overwaarde zou je bijvoorbeeld je pensioen kunnen aanvullen of je maandlasten verlagen. Je huis verduurzamen behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn ook veel senioren die er voor kiezen een schenking te doen aan hun kinderen.

Wil jij weten wat jij met de overwaarde op je huis zou kunnen doen? Dan adviseren we je graag gratis en vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

UW PENSIOEN AANVULLEN

Bent je met pensioen of ga je binnenkort met pensioen? Dan is het verstandig om eens te kijken of je deze kunt aanvullen met de overwaarde van je huis. Zo kun je financieel een stuk ruimer gaan leven.

LANGER ZELFSTANDIG WONEN

Je kunt er ook voor kiezen om je huis voor de toekomst te verbouwen. Zo kun je je huis aanpassen zodat je langer thuis kunt blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan een traplift of een veiligere badkamer. Ook kun je zorg en hulp aan huis hiermee financieren.

SCHENKEN AAN KINDEREN

Heb je kinderen die financieel wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken? Voor het aanschaffen van een woning of het aflossen van een schuld? Dan kun je er ook voor kiezen om je overwaarde te gebruiken om hen te helpen.

VERDUURZAMEN

Je maandlasten verlagen door je huis te verduurzamen behoort ook tot de mogelijkheden. Plaats zonnepanelen of laat je woning beter isoleren en plaats een warmtepomp. Zo vergroot je ook nog eens het wooncomfort in je huis.

Algemene voorwaarden | Privacybeleid | AFM: 12047702