EEN HYPOTHEEK AFSLUITEN HOEFT HELEMAAL NIET MOEILIJK TE ZIJN.

Althans, dat vinden wij. Wij laten u zien hoe dit makkelijk kan!

UW DROOMHUIS
Uw droomhuis staat te koop of u bent momenteel op zoek naar een huis? Nu moet u nog een hypotheek regelen om dit te kunnen financieren. Normaal gesproken best een gedoe, maar dat hoeft helemaal niet.

Wij weten precies wat er nodig is om, op een voor u zo eenvoudig mogelijke manier, de financiering van uw nieuwe huis te regelen. Laat ons u helpen bij dit proces en we laten u zien wat de mogelijkheden zijn.

HYPOTHEEK OVERSLUITEN
Veel bestaande huiseigenaren hebben een hypotheek met een veel te hoge rente. Deze kan omlaag! Nu de hypotheekrentes historisch laag staan kan het zeer rendabel zijn om uw huidige hypotheek over te sluiten.

Wij kunnen u laten zien hoeveel u hiermee kunt besparen, dit gaat vrijwel altijd om duizenden euro's die u minder aan rente hoeft te betalen. Is het in uw situatie niet aantrekkelijk of lonend om over te sluiten? Dan vertellen we u dat ook en heeft u kosteloos het antwoord op een wellicht prangende vraag.

Wilt zien hoeveel u precies kunt besparen als u besluit uw huidige hypotheek over te sluiten? Geen probleem, wij laten het u zien en vertellen u wat er precies nodig is.

UW HUIS VERBOUWEN OF VERDUURZAMEN ZONDER SPAARGELD.
Een nieuwe badkamer, keuken of een nieuwe aanbouw?
Ook dit kan zonder uw spaargeld aan te wenden. Dit kan vaak al door je eigen hypotheek hiervoor te gebruiken.

Zo kunt u ook uw huis gaan verduurzamen, wat direct ook nog eens een enorme besparing geeft op uw energieverbruik!

We snappen dat het allemaal ingewikkeld lijkt of is. Laat ons u daarom informeren wat de mogelijkheden zijn. En dan is het aan u of u gebruik maakt van die mogelijkheden.