GEBRUIK JE OVERWAARDE VOOR EEN VERBOUWING

Of voor een ander doel

Bijna iedereen met een eigen woning heeft minder hypotheekschuld dan de actuele woningwaarde. Dit verschil noemen we overwaarde en deze overwaarde kun je vaak (deels) opnemen en besteden; verbouwen, verduurzamen, leningen aflossen of gebruiken voor andere doelen.

Dat dit ook mogelijk is en hoe dat precies in zijn werk gaat, weten mensen vaak niet. Laat je mogelijkheden bekijken en je komt erachter dat je overwaarde kunt opnemen zonder al teveel poespas. En als je ook je woning gaat verduurzamen verlaag je fors je energielasten!

Realiseren van (woon)wensen!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om overwaarde op te nemen om hun (woon)wensen te vervullen in plaats van te verhuizen. Door het verbouwen en verduurzamen van je woning verhoog je het leefcomfort en ook de waarde van je woning. Nieuwe badkamer, keuken, uitbouw, tuin of dakkapel je bepaalt zelf waar je de gelden voor wilt gebruiken.

Heb je een ander bestedingsdoel; een schenking naar de kinderen, extra inkomsten, leningen aflossen, nieuwe auto of boot ook hier zijn mogelijkheden voor. En met een extra verduurzamingsinvestering verlaag je al snel de energielasten met een paar honderd euro per maand, erg aantrekkelijk dus!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN NU:

1
STAP 1
2
STAP 2
Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal  0,00
Totaal  0,00

Indien je lopende kredieten hebt, wat is het totaal openstaande kredietsaldo?

Payment Information

All transactions are secure and encrypted. Credit card information is never stored on our servers.

Dehypotheekcheck.com | support@dehypotheekcheck.comAlgemene voorwaarden | Privacybeleid | AFM 12016626 | KvK 17203722