Benut je overwaarde voordat het te laat is!

De rentes zijn helaas weer aan het stijgen. Deze zijn soms zelfs verdubbeld. De overwaardes beginnen door de huidige inflatie te dalen. Dit is dus het moment om nog gebruik te maken van de overwaarde op je huis. Straks is het voordeel dat je kan halen niet zo groot meer.

Wij helpen je gratis en volledig vrijblijvend, door je goed te adviseren naar de huidige mogelijkheden.

1
STAP 1
2
STAP 2
Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal  0,00
Totaal  0,00

Steeds meer mensen kiezen ervoor om overwaarde op te nemen om hun (woon)wensen te vervullen in plaats van te verhuizen. Door het verbouwen en verduurzamen van je woning verhoog je het leefcomfort en ook de waarde van je woning. Nieuwe badkamer, keuken, uitbouw, tuin of dakkapel je bepaalt zelf waar je de gelden voor wilt gebruiken.
Heb je een ander bestedingsdoel; een schenking naar de kinderen, extra inkomsten, leningen aflossen, nieuwe auto of boot ook hier zijn mogelijkheden voor. En met een extra verduurzamingsinvestering verlaag je al snel de energielasten met een paar honderd euro per maand, erg aantrekkelijk dus!

Dankzij het goede advies dat ik gekregen heb, is mijn pensioen verder aangevuld. Ik heb nu maandelijks veel meer te besteden.
Hans van T.
We wilden altijd al een uitbouw realiseren aan ons huis, incl. zonnepanelen. Dankzij de hypotheekcheck is de financiering hiervan nu rond.
Erika B.
Ik had echt meer financiele ruimte nodig om alle kosten te kunnen dekken. Met de hoge energiekosten was dit erg moeilijk. Dit is nu opgelost.
Rinus de V.

Dehypotheekcheck.com | support@dehypotheekcheck.comAlgemene voorwaarden | Privacybeleid | AFM 12016626 | KvK 17203722