WIJ WILLEN DEZE MAAND 200 HUIZEN BEVEILIGEN

Wij zoeken mensen die graag willen weten hoe ze hun huis kunnen beveiligen

DOET U MEE?

1
Vraag 1
2
Vraag 2
3
Doe mee
1
Plaatshouder
Beveiliging × 1
-
+
 20,00
Subtotaal  20,00
Totaal  20,00

Gefeliciteerd, u heeft de optie om uw woning volledig te beveiligen

Een beveiligingspakket om je hele huis te beveiligen.

Inbraak preventie is tegenwoordig heel erg belangrijk. Het hebben van een alarmsysteem in je huis draagt hier aanzienlijk aan bij. Inbrekers vermijden huizen die goed beveiligd zijn met deze alarmsystemen. Het zal u zeker een veel veiliger gevoel geven in huis.

24/7 te bereiken alarmcentrale

Een beveiligingspakket zorgt ervoor dat de veiligheid van iedereen in huis wordt beschermd. Een directe verbinding met de meldkamer geeft 24/7 bescherming.

Onze operators zitten elk moment van de dag klaar mocht er zich een noodsituatie voordoen in huis. De gemiddelde reactietijd van 29 seconden zorgt ervoor dat u zeer snel hulp ontvangt.

Door verschillende protocollen te hanteren worden de juiste maatregelen genomen voor uw veiligheid. Zo wordt er indien nodig een surveillant, politie, brandweer of een ambulance naar uw huis gestuurd.

Met de juiste beveiligingsapparatuur zorgt u ervoor dat u beschermd bent tegen overvallers in huis, of dat u of een familielid dringende gezondheidszorg nodig heeft. Bescherm uzelf en uw familie vandaag nog en vraag de veiligheidscheck aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en bekijken samen met u naar de beste en meest veilige oplossing.