Houd je hoofd koel in de zomer en je voeten warm in de winter.

Bekijk de voordelen van dakisolatie!

Door je dak te isoleren, voorkom je dat warmte in de winter ontsnapt en dat koude lucht in de zomer naar binnen komt. Hierdoor blijft het in huis langer warm in de winter en koeler in de zomer, waardoor je minder hoeft te stoken of te koelen. Dit resulteert in lagere energierekeningen en uiteindelijk in een besparing op de lange termijn.

Door het verminderen van het energieverbruik van je huis, vermindert het isoleren van je dak ook de uitstoot van broeikasgassen. Op deze manier lever je een bijdrage aan de bescherming van het milieu en aan het behoud van onze planeet.

Nog veel meer redenen.

Een goed geïsoleerde vloer betekent niet alleen lagere energierekeningen, maar ook meer comfort. Vloerisolatie houdt de warmte vast in uw huis, waardoor uw vloer warmer blijft. Dit betekent dat u in de winter op blote voeten op uw vloer kunt lopen zonder koude voeten te krijgen.

Vloerisolatie kan ook helpen om geluidsoverlast te verminderen. Geluiden van buitenaf, zoals verkeer of buren, kunnen gemakkelijk door een ongeïsoleerde vloer dringen en het geluidsniveau in uw huis verhogen. Met vloerisolatie wordt het geluid geabsorbeerd en wordt het geluidsniveau binnenshuis verminderd.

Vloerisolatie kan ook helpen om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren. Een goed geïsoleerde vloer voorkomt vocht en condensatie, waardoor de groei van schimmels en bacteriën wordt voorkomen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die last hebben van allergieën of ademhalingsproblemen.

Wat kunt u verwachten?

Subsidie van de overheid

De overheid heeft subsidies beschikbaar gesteld, zo ook voor dakisolatie. Dit maakt het uiteraard nog aantrekkelijker om uw huis beter te isoleren. Deze subsidie is afhankelijk van de te isoleren vierkante meters. Wilt u weten of u ook in aanmerking kan komen voor deze subsidie, bekijk dan de mogelijkheden en samen met u gaan we kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Zoveel voordelen:

Hoge jaarlijkse besparing

5/5

Het zorgt voor een directe daling in het gasverbruik. Momenteel zeer belangrijk om de kosten van uw energierekening te drukken.

Wooncomfort

5/5

Het is in uw woning een stuk aangenamer in de winter wanneer uw dak goed is geïsoleerd. Het zal niet meer zo snel koud worden in huis en ook niet te warm in de zomer.

Stijging woningwaarde

5/5

Het energielabel van uw huis wordt groener. Dit zorgt ervoor dat uw huis een stuk meer waard wordt.